Top
JFF 100% Creatine (500 gram)
  • JFF 100% Creatine (500 gram)

Productomschrijving
Creatine is een lichaamseigen stof. Ons lichaam gebruikt het voor de aanmaak van snel beschikbare brandstof die opgeslagen ligt in onze spiercellen (adenosine triphosfaat ofwel ATP). Het stimuleren van dit proces zorgt voor een toename van deze snel beschikbare energie. Hierdoor krijg je een beter uithoudingsvermogen bij sportieve prestaties. Helaas maakt ons lichaam dagelijks maar een geringe hoeveelheid creatine aan. Daarom is creatine monohydraat ontwikkeld.

Al jaren is creatine het meest effectieve en het meest onderzochte supplement op de supplementen markt. Door de hoeveelheid creatine in het lichaam te verhogen, beschikken de bij de training betrokken spieren tijdens de inspanning over een enorme lading extra energie. Dit resulteert in een uitzonderlijke prestatieverhoging.

JFF creatine bestaat uit 100% creatine monohydraat in de fijnste poedervorm in capsules, voor een optimale opname door het lichaam.

Wat doet JFF 100% creatine?
  • pompt vocht in de spiercel waardoor er meer spiercel volume ontstaat
  • versnelt de aanmaak van bio-energie (ATP)
  • verkort de tussentijdse hersteltijd met 10 tot 15%.
  • verhoogt het uithoudingsvermogen.
     
Ingrediënten
Creatine monohydraat (dit product bevat geen hulpstoffen)

 
Aanbevolen gebruik
Neem de eerste 5 dagen 2 x 5 gram creatine per dag om een depot op te bouwen. Neem vervolgens elke dag 5 gram, bij voorkeur ’s ochtends én 5 gram direct na de training. Gebruik de creatine voor 6 tot 8 weken. Neem daarna een pauze van minimaal 2 maanden om de lichaamseigen aanmaak optimaal de houden.

Tip: zorg ervoor dat je altijd extra water drinkt bij gebruik van creatine. Indien men niet genoeg water drinkt gebruikt creatine namelijk het lichaamseigen vocht voor het transport.

 
Inhoud
Inhoud 500 gram


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over