Top
JFF Multi Vitaminen
  • JFF Multi Vitaminen

Productomschrijving
Waarom heb ik multi vitaminen nodig?
Vitaminen en mineralen zijn essentiëel voor een goede gezondheid. Ze ondersteunen de energieproductie, het voedingstransport en het correct functioneren van ons immuunsysteem. Helaas levert onze hedendaagse voeding bij lange na niet meer het benodigde spectrum aan vitamines en mineralen. Dit terwijl ons lichaam door onze huidige levensomstandigheden juist om extra ondersteuning vraagt.

Waarom zijn er tekorten in onze voeding?
Dit komt onder andere door de vermindering van mineralen in de aardbodem, te weinig rijping van groenten en fruit met zon-energie door afgebroken rijpingsprocessen en het veelvuldig gebruik van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Hierdoor verbruikt het lichaam meer energie om afval te ruimen en de schaars binnengekregen voedingsstoffen op te kunnen nemen dan het binnenkrijgt.

Waarom is de JFF multi vitamine ontwikkeld?
JFF Multivitamine biedt het volledig spectrum aan essentiële vitaminen en mineralen en vormt binnen het westerse eet- en leefpatroon een onmisbare toevoeging op de dagelijkse voeding. Dit supplement bevat kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in een uitgebalanceerde dosering. Met JFF Multivitamine ben je verzekerd dat je elke dag het maximale uit jezelf haalt!

 
Ingrediënten
Mineralen, vitaminen, cellulose, lecithine, citrus, bioflavonoïden, magnesium stearaat, silica, hesperidine, kruiden, rutine, inositol, choline, hypromellose, propyleenglycol, E172, E171

 
Aanbevolen gebruik
1 tot 3 tabletten verspreid over de dag innemen. Drink voldoende water voor optimaal resultaat.

 
Inhoud
Inhoud 60 capsules


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over